Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Inmiddels heb je de eerste stappen gemaakt in je carrière en weet je wat je leuk vindt. Met je opgedane kennis kun je niet alleen organisaties verder helpen, maar ook je collega’s. Ben jij benieuwd of je klaar bent voor een nieuwe uitdaging bij Fit Professionals of Finance? Doe de test!

/5
3

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging?

Doe de test om erachter te komen of je toe bent aan een nieuwe uitdaging bij Fit Professionals of Finance!

1 / 5

Wil jij ontwikkelen tot Future Proof Financial?

2 / 5

Deel jij graag kennis met collega's?

3 / 5

Vind je het belangrijk dat jouw werkgever investeert in jouw ontwikkeling?

4 / 5

Wil je werken in een organisatie waar naast hard werken ook leuke dingen doen hoog in het vaandel staat?

5 / 5

Vind jij een goede balans tussen werk en privé belangrijk?

Je score is

0%

 

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.