fbpx

Actief netwerken in de buitenlucht

Een financial zit bijna de hele dag. Dat terwijl juist bewegen bijdraagt aan betere prestaties en meer werkplezier. Klinkt dit herkenbaar? Kom dan van die bureaustoel af en doe mee aan Fit Challenge en Connect!

De Fit Challenge is een sportieve manier van netwerken met andere professionals uit het vak, door middel van een bootcamp. Bootcamp is sporten in de buitenlucht. Je grenzen verleggen. En zo steeds sterker, leniger en fitter worden. Jong of oud, veel of weinig conditie: tijdens elke training neemt jouw uithoudingsvermogen toe. Een trainer van The Bootcamp Club zorgt ervoor dat deze bootcamp wordt verzorgd, zoals deze bedoeld is.

Het Connect gedeelte van deze avond bestaat uit de interactie tussen professionals. Dit kan tijdens de bootcamp, maar vooral tijdens de afsluitende borrel waar uiteraard voor lekkere hapjes en drankjes wordt gezorgd.

De Fit Challenge en Connect is een toffe manier om kennis te maken met andere professionals uit het vak. Bootcamp houdt namelijk een stevig staaltje teambuilding in! Daarnaast wordt deze unieke mogelijkheid je kosteloos aangeboden door Fit Professionals of Finance.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.