fbpx
Werving & Selectiebureau in Groningen

Wervings- en selectiebureau Groningen

Werving en selectie van financiële professionals

De werving en selectie van een financieel medewerker besteed je niet zo snel uit aan een uitzendbureau. Ook bij een algemeen bureau voor werving en selectie begrijpen ze niet meteen aan welke eisen je nieuwe medewerker moet voldoen. Aangezien er bij Fit Professionals of Finance uitsluitend financieel experts werken, ben je bij ons aan het juiste adres voor de werving en selectie van financiële mensen, of je nu een debiteurenbeheerder, een financial controller of een financieel directeur zoekt.

Financieel personeel aannemen

Werving & Selectie, hoe werkt dat bij Fit?

We bespreken eerst je vraag en kijken daarbij naar je organisatie, afdeling en team. Welke eisen stel je aan de kandidaat? Wat voor persoonlijkheid zoek je? Hoe ziet de rest van je team eruit en hoe moet de kandidaat daar in passen? We stellen samen een profiel op en werken vervolgens een plan van aanpak uit.

Tijdens onze zoektocht naar geschikte kandidaten houden we je op de hoogte van de voortgang. Als we een of meerdere kandidaten hebben die onze eerste toets doorstaan, stellen we hen aan je voor. Hoewel we je adviseren over de juiste match, maak je zelf natuurlijk de keuze voor die ene kandidaat die aan alle eisen voldoet.

Een externe professional toevoegen aan je team is niet niks, zelfs als het gaat om het invullen van een tijdelijke functie, zoals bij zwangerschapsverlof. Voor het invullen van tijdelijke functies biedt detachering uitkomst.

Kernwaarden van Fit: deskundig, betrokken en vitaal

Ook bij werving en selectie gaan we voor deskundige, betrokken en vitale kandidaten. Dit zijn niet voor niets onze kernwaarden! We zijn ervan overtuigd dat we daarmee de beste professionals voor je kunnen vinden. Deskundig houdt voor ons in dat ze hun vak verstaan en voortdurend in ontwikkeling blijven. Betrokkenheid staat onder andere voor integriteit, loyaliteit en transparantie. Vitaliteit staat voor dynamiek, enthousiasme en fysieke en mentale fitheid.

Assessment door Fit Professionals

De vakinhoudelijke vaardigheden die je zoekt in een kandidaat, blijken vanzelf uit het cv. Maar hoe zit het met de rolcompetenties? Hoe weet je of iemand echt resultaatgericht is? Hoe beoordeel je of iemand analytisch sterk is? Al is het gesprek met de kandidaat nog zo plezierig, soms wil je zekerheid over bepaalde competenties. Daarom kan een assessment deel uitmaken van het selectieproces.

Dashboard voor werving en selectie

Toekomstgericht werven en selecteren

Bij werving en selectie werken we toekomstgericht. In plaats van een snel succesje gaan we voor duurzame relaties – met de opdrachtgever en met de kandidaten. We zoeken liever iets langer naar een perfecte kandidaat dan dat we snel een shortlist opstellen van mensen die min of meer voldoen aan je eisen. Een kandidaat die voor jouw vacante functie niet in aanmerking komt, kan op een andere plek precies de juiste kwalificaties en eigenschappen bezitten.

Welke finance professional heeft jouw organisatie nodig?

financieel medewerker gezocht Groningen

Bureau voor werving & selectie in Groningen

Fit Professionals is een werving en selectiebureau in Groningen. We werken zeer gestructureerd. Elke opdracht begint met een gezamenlijke kick-off meeting waarin de werkzaamheden concreet worden doorgenomen en waarin ook de persoonlijke ontwikkeling aan bod komt.
Tussentijds krijg je voortgangsrapportages met een helder overzicht van wat er al is bereikt en wat er nog te gebeuren staat, en aan het eind van de opdracht ontvang je een eindrapportage. Dat maakt het succes en de meerwaarde van onze dienstverlening voor iedereen zichtbaar en meetbaar.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.