fbpx
Bureau voor detachering in Groningen

Finance department detachering

Je merkt het op de werkvloer: de werkdruk neemt toe en je medewerkers krijgen hun taken niet meer af. Er is behoefte aan kennis, informatie en inzicht. Er is te veel werk en te weinig capaciteit. Dit kan door groei komen of door een bedrijfsproces dat efficiënter kan worden ingericht, maar een ding is duidelijk: een finance consultant kun je goed gebruiken.

De arbeidsmarkt is krap en je denkt dat je iemand zoekt voor een bepaalde functie. Maar hoe weet je zeker dat je de juiste professional op de juiste plek krijgt? Een externe professional toevoegen aan je team is niet niks, zelfs als het gaat om het invullen van een tijdelijke functie, zoals bij zwangerschapsverlof. Je stelt hoge eisen en je zoekt iemand die deskundig en betrokken is. Laten dat nou twee van de kernwaarden van detacheringsbureau Fit Professionals zijn.

Fit Professionals detachering Dashboard

Verbeter je organisatie door onze opdrachtsystematiek

Voor ons begint het toevoegen van waarde bij onze eerste kennismaking. Wij hebben geen salesteam dat je vraag in behandeling neemt en het contact onderhoudt. Bereid je voor op kritische vragen om tot de kern van het probleem te komen. Je hebt direct toegang tot onze financiële expertise.

Onze opdrachtsystematiek is onze succesformule. Het bewaken van de kwaliteit is daarbij essentieel. We houden de voortgang van de opdracht nauwlettend in de gaten en borgen de kwaliteit door regelmatige rapportages. De opdrachtsystematiek is onderdeel van onze interne HR-cyclus met beoordeling, jaarplan en verbeterpunten.

Tegelijkertijd houden we bij onze professional de vinger aan de pols en blijven we vragen wat hij of zij nodig heeft om optimaal te kunnen presteren. Of het nu een training of een korte sparringsessie is, we investeren voortdurend in de persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Zo blijft de Fit Professional op een deskundige, betrokken en vitale manier waarde toevoegen aan jouw organisatie.

De plug and play professional: deskundig, betrokken en vitaal

Eigenlijk zou elke organisatie expertise van buitenaf moeten inhuren. Wij zijn ervan overtuigd dat finance experts die blanco in een organisatie staan, beter presteren. Finance professionals moeten zich laten leiden door kennis, niet door de cultuur van de organisatie. Aan de andere kant hebben ze wel te maken met de bestaande organisatiecultuur. Een van de sterke punten van detacheringsbureau Fit Professionals of Finance is dat ze voortdurend werken aan hun soft skills en uitstekend in staat zijn te werken binnen en met de organisatiecultuur waarin ze terecht komen.

Betrokkenheid is voor ons zelfs een voorwaarde om waarde te kunnen toevoegen. Een proactieve houding en kansen zien, dat verwachten we van onze professionals. Om die kansen te benutten, moeten ze deskundig zijn en stevig in hun schoenen staan. En vitaal? Lijkt ons logisch: als je goed in je vel zit presteer je beter. En dat resulteert in verbluffende resultaten. Wist je dat onze professionals in 2017 & 2018 NUL ziektedagen hebben opgenomen? Getrainde professionals met serieuze skills, dat zijn onze Fit Professionals of Finance.

Medewerker detacheringsbureau in Groningen

Finance department detachering

Met de flexibele dienstverlening van Fit Professionals heb je snel je financiële afdeling op volle sterkte. Tijdelijk een financieel medewerker inhuren via detacheringsbureau Fit Professionals of Finance bespaart je bovendien een hoop rompslomp. Wij zoeken precies de juiste financial die qua kennis, ervaring en karakter in je team past. Ons schaduwmanagement verlicht jouw taak en zorgt voor heldere communicatie en betrokkenheid.

Met ons grote netwerk en onze inhoudelijke kennis zijn wij in een ideale positie om je snel te helpen aan een nieuwe financieel medewerker, van welk niveau dan ook. Niet alleen melden professionals die op zoek zijn naar een vaste baan zich spontaan bij ons aan, we kennen ook alle kanalen en wegen om de beste financials te vinden. Vervolgens doorlopen ze onze strenge selectieprocedure. Als ze daar goed doorheen komen, weten we zeker dat we een uitstekende kandidaat kunnen voordragen.

Detacheringsbureau uit Groningen

Uitdaging en afwisseling houden een gedetacheerde finance professional scherp

Onze mensen werken agile en beschikken over een sterk analytisch vermogen. In vaste dienst blijven deze mensen nooit lang zitten, omdat ze zich snel vervelen. Elke dag hetzelfde kunstje doen is niets voor finance professionals! Daarom doe je er goed aan ze bij ons in te huren op detacheringsbasis. Wij kunnen hun uitdaging en afwisseling bieden, en hen bovendien scherp houden door de mogelijkheden voor permanente educatie en persoonlijke ontwikkeling die we bieden.

 

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.