Versterk je organisatie met Fit Professionals

Je organisatie is constant in beweging. Dat kun je als positief of negatief ervaren. De omstandigheden zijn hierin bepalend: als je organisatie groeit, vind je de beweging waarschijnlijk positief; als je middenin een niet zo succesvol verandertraject zitten, ervaar je de beweging misschien als erg stressvol.

Hoe dan ook, bij elke beweging merk je dat de werkdruk toeneemt. Er ontstaat een tekort. Je medewerkers krijgen hun taken niet meer af. Je finance team is aan versterking toe, maar je weet niet precies hoe je dat moet aanpakken.

De benadering van Fit Professionals of Finance is persoonlijk en betrokken. Vanaf de eerste kennismaking weet je dat je te maken hebt met inhoudelijk deskundigen. Omdat we bij Fit allemaal een financiële achtergrond hebben, begrijpen we precies wat je nodig hebt.

 

Zullen we het daar eens over hebben?

Het fundament van elke organisatie 

Gelukkig zijn er altijd de cijfers, de stabiele factor in elke organisatie. Cijfers liegen niet, ze werken juist verhelderend.

Wij vinden dat elke organisatie zou moeten sturen op cijfers. Daarvoor moet de juiste informatie toegankelijk zijn voor de juiste personen. Onze relaties kunnen gebruik maken van onze innovatieve dashboarding tool, waarmee ze altijd inzicht hebben in de belangrijkste KPI’s.

Veel organisaties willen direct en beter inzicht in hun financiële administratieve processen. Dat vraagt om expertise, tijd en voldoende handen. Als je mensen al moeite hebben hun dagelijkse taken af te krijgen, hoe kun je dan anticiperen op beweging en verandering?

Alleen de fitste finance professionals voegen waarde toe

Sommige organisaties blijven hangen in de waan van de dag doordat ze eigenlijk met te weinig mensen te veel werk moeten verzetten. Nog afgezien van de stress ontstaat daardoor vaak een zekere sleur. Om die te doorbreken kan het inhuren van expertise heel effectief zijn. Er komen externe professionals bij die hun vak uitstekend verstaan en die met een frisse blik naar de werkzaamheden en de organisatie kijken. Ze steken onmiddellijk de handen uit de mouwen en signaleren binnen de kortste keren dat er veel meer te winnen valt – soms zijn een paar kleine veranderingen al genoeg. Onze Fit Professionals of Finance worden er voortdurend op getraind om verder te kijken dan hun neus lang is en oefenen dagelijks op hun helikopterview.

Fit Professionals of Finance: wat heb jij er aan?

Onze finance consultants zijn gemaakt voor het vak. Als kind speelden ze niet met Lego, maar maakten ze formules in Excel. Een overzicht van hun waarde toevoegende kwaliteiten.

  • Ze leggen de lat hoog. Omdat ze er sterk op gebrand zijn zichzelf te verbeteren, zien ze steeds mogelijkheden om het financiële proces nog iets beter te laten verlopen.
  • Ze zijn gebrand op persoonlijke ontwikkeling. Ze willen leren, groeien, beter worden. Aangezien dat onmogelijk is zonder een sterk vermogen tot reflectie, is dat een kwaliteit waarover ze stuk voor stuk beschikken.
  • Ze worden voortdurend getraind. Dat begint met onze Fit Course en eindigt eigenlijk nooit. Van tijdgebonden werken via communicatie- en presentatievaardigheden tot analytische skills. En al die kennis en ervaring passen ze meteen bij jou in de organisatie toe.
  • Ze zijn betrokken. Bij het zoeken naar een professional kijken we naar de beste match. Wie past er het best bij jouw vraag en jouw organisatie? Daardoor krijg je iemand in je organisatie die alles in het werk gaat stellen om de taken tot volle tevredenheid te vervullen.
  • Ze zijn fit van lichaam en geest. Daardoor zijn ze altijd scherp op wat er van hen wordt gevraagd. En ook op wat er niet wordt gevraagd.

Zo’n topper kan ik wel gebruiken!