fbpx
Teamfoto van financiele consultants

Versterk je organisatie met een finance consultant

Je organisatie is constant in beweging. Dat kun je als positief of negatief ervaren. De omstandigheden zijn hierin bepalend: als je organisatie groeit, vind je de beweging waarschijnlijk positief; als je middenin een niet zo succesvol verandertraject zit, ervaar je de beweging misschien als erg stressvol.

Hoe dan ook, bij elke beweging merk je dat de werkdruk toeneemt. Er is behoefte aan informatie, kennis en inzicht. Je medewerkers krijgen hun taken niet meer af. Je finance team is aan versterking toe, maar je weet niet precies hoe je dat moet aanpakken. Kies je voor detachering of voor werving & selectie? Wat is wijsheid?

De benadering van Fit Professionals of Finance is persoonlijk en betrokken. Vanaf de eerste kennismaking weet je dat je te maken hebt met inhoudelijk deskundigen. Omdat we bij Fit allemaal een financiële achtergrond hebben, begrijpen we precies wat je nodig hebt.

Het fundament van elke organisatie

Gelukkig zijn er altijd de cijfers, de stabiele factor in elke organisatie. Cijfers liegen niet, ze werken juist verhelderend.

Wij vinden dat elke organisatie zou moeten sturen op cijfers. Daarvoor moet de juiste informatie toegankelijk zijn voor de juiste personen. Onze relaties kunnen gebruik maken van onze innovatieve dashboarding tool, waarmee ze altijd inzicht hebben in de belangrijkste KPI’s.

Veel organisaties willen direct en beter inzicht in hun financiële administratieve processen. Dat vraagt om expertise, tijd en voldoende handen. Als je mensen al moeite hebben hun dagelijkse taken af te krijgen, hoe kun je dan anticiperen op beweging en verandering?

Alleen de fitste finance professionals voegen waarde toe

Sommige organisaties blijven hangen in de waan van de dag doordat ze eigenlijk met te weinig mensen te veel werk moeten verzetten. Nog afgezien van de stress ontstaat daardoor vaak een zekere sleur. Om die te doorbreken kan het extern inhuren van expertise heel effectief zijn.

Er komen externe professionals bij die hun vak uitstekend verstaan en die met een frisse blik naar de werkzaamheden en de organisatie kijken. Ze steken onmiddellijk de handen uit de mouwen en signaleren binnen de kortste keren dat er veel meer te winnen valt – soms zijn een paar kleine veranderingen al genoeg. Onze Fit Professionals of Finance worden er voortdurend op getraind om verder te kijken dan hun neus lang is en oefenen dagelijks op hun helikopterview.

Business consultant voor financiële organisatie

Fit Professionals of Finance: wat heb jij er aan?

Onze consultants zijn gemaakt voor het vak. Als kind speelden ze niet met Lego, maar maakten ze formules in Excel. Een overzicht van hun waarde toevoegende kwaliteiten.

  • Ze leggen de lat hoog. Omdat ze er sterk op gebrand zijn zichzelf te verbeteren, zien ze steeds mogelijkheden om het financiële proces nog iets beter te laten verlopen.
  • Ze zijn gebrand op persoonlijke ontwikkeling. Ze willen leren, groeien, beter worden. Aangezien dat onmogelijk is zonder een sterk vermogen tot reflectie, is dat een kwaliteit waarover ze stuk voor stuk beschikken.
  • Ze worden voortdurend getraind. Dat begint met onze Fit Course en eindigt eigenlijk nooit. Van tijdgebonden werken via communicatie- en presentatievaardigheden tot analytische skills. En al die kennis en ervaring passen ze meteen bij jou in de organisatie toe.
  • Ze zijn betrokken. Bij het zoeken naar een professional kijken we naar de beste match. Wie past er het best bij jouw vraag en jouw organisatie? Daardoor krijg je iemand in je organisatie die alles in het werk gaat stellen om de taken tot volle tevredenheid te vervullen.
  • Ze zijn fit van lichaam en geest. Daardoor zijn ze altijd scherp op wat er van hen wordt gevraagd. En ook op wat er niet wordt gevraagd.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.