fbpx

Finance Traineeship

Geef jouw finance carrière een vliegende start

Groei binnen 2 jaar door tot Interim Finance Professional. Kijk binnen bij verschillende opdrachtgevers en ervaar hoe het is om te werken als project controller, financial accounting medewerker of financial controller.“Binnen Fit krijg ik de mogelijkheid om kennis en ervaring op te doen bij verschillende en interessante opdrachtgevers, met daarbij een sterke focus op mijn persoonlijke ontwikkeling.”

 

– Emma –

Wat wij bieden

 • Top startsalaris tussen € 2650 en € 2800 bruto per maand, op basis van 40 uur
 • Een leaseauto (Volkswagen Up)
 • Een vitaliteitsbudget van € 600 per jaar!
 • Een vast contract
 • Uitdagende opdrachten in de richting van o.a. project controller, financial accounting medewerker of financial controller
 • Regelmatige coaching om je te begeleiden tijdens jouw opdracht
 • Ruime doorgroeimogelijkheden in de richting die jouw aanspreekt. Denk aan registeraccountant, business controller of financieel manager
 • Opleidingen en cursussen, zoals de Fit Course en de Fit Digital Leadership opleiding
 • Kick-off en trainingen met de collega’s uit jouw Trainee groep
 • Maandelijkse bijeenkomsten, borrels en sportactiviteiten

Wat wij vragen

 • Een afgeronde hbo- of wo-opleiding in de richting van economie, finance, accountancy
 • Je wilt graag ervaren hoe het is om bij verschillende bedrijven te werken
 • Je wilt je ontwikkelen tot allround finance professional
 • Een leergierige en resultaatgerichte werkhouding
 • Een vloeiende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Finance Traineeship

De functie

Je bent net klaar met je (bedrijfseconomische of financiële) studie en wilt graag je eerste stappen in het werkveld zetten. Maar wat past er bij je en waar ben je goed in? Lastige vragen waar we je graag mee helpen!

Bij Fit bieden we je op basis van detachering de kans om bij verschillende organisaties, in verschillende functies, te kijken wat goed bij jou past. Zo kun je goed oriënteren op de mogelijkheden die het werkveld jou biedt. We helpen je hierbij door middel van coaching en begeleiding, zo haal jij het maximale uit jezelf en de opdracht! Je start het Traineeship samen met een groep collega’s tijdens een kick-off en volgt daarna ook samen de trainingen.

Loop je op een opdracht tegen een vraagstuk aan waar je niet uitkomt? Werken zij met een systeem dat je nog niet kent? Geen enkel probleem! Je collega’s van Fit helpen je graag, gezamenlijk hebben we namelijk flink wat kennis in huis!

Fit Traineeship

Wat je kunt verwachten

Het Traineeship bestaat uit 10 trainingen in een periode van 10 maanden en volg je naast een opdracht bij één van onze opdrachtgevers. Zo kun je je kennis direct in de praktijk toepassen.

In het Skills gedeelte van het Traineeship ga je samen met een externe coach aan de slag met onderwerpen als Communicatie en Time Management. Je kunt hierbij zelf casussen inbrengen. Samen met je mede-Trainees en coach ga je deze bespreken. Het Finance gedeelte van het Traineeship biedt ruimte om Business Cases te bespreken, maar ook gaan we aan de slag met o.a. Power BI. Power BI geeft jou de mogelijkheid om op alle lagen van de organisatie te communiceren, super waardevol dus!

Na het succesvol afronden van het Traineeship kun je direct promotie naar Finance Professional maken. Wil je nog verder leren? Dan kun je instromen in ons geaccrediteerde post-hbo Fit Digital Leadership programma!!

Benieuwd naar de verschillende onderwerpen?

 

Veelzijdig

Detachering, maar dan anders

Als trainee ben je onderdeel van Fit en voer je opdrachten uit bij verschillende bedrijven. Detachering, maar dan anders. Je werkt namelijk op opdrachtbasis voor een van onze klanten, dat betekent veel afwisseling in werkzaamheden. Je kunt het vergelijken met een finance consultant. De opdrachten bestaan uit zowel adviseren als uitvoeren. Een aantal van onze bekende opdrachtgevers zijn: UMCG, PostNL en VolkerWessels. Wat onze detachering ook uniek maakt, is dat jouw ontwikkeling centraal staat. Je krijgt regelmatig persoonlijke coaching en de mogelijkheid om trainingen en opleidingen te volgen. Daarnaast is kennisdeling een belangrijk onderdeel binnen Fit. Jij en je collega’s staan altijd klaar om elkaar te helpen met vragen of kennissessies.

Vragen over onze detachering?

“De Fit Course heeft een goede focus op persoonlijke ontwikkeling. Daardoor heb ik veel over mezelf geleerd. Dit heeft me enorm geholpen in de stap van student naar professional.”

– Niels Oosterhoff –

Fit Course kandidaat 2019/2020

Vragen of direct solliciteren?

   

  De kernwaarden van Fit Professionals

  Deskundig

  Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

  Betrokken

  We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

  Vitaal

  We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.