fbpx

Fit Professionals of Finance nodigt je uit voor onze Finance Meet-Up!

De Fit Finance Meet-Up 2021!

Fit Professionals geeft jou de kans om kennis te maken met de topbedrijven van Noord Nederland en te netwerken met andere gedreven professionals. Zo kun jij zien welke carrièremogelijkheden er voor jou als Finance Professional liggen binnen Noord Nederland!

*Let op! Je aanmelding wordt na goedkeuring van je CV en motivatiebrief door onze Recruitment Consultant pas definitief. Je wordt hier per mail van de op de hoogte gebracht.

 

  De kernwaarden van Fit Professionals

  Deskundig

  Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

  Betrokken

  We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

  Vitaal

  We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.