fbpx

FIT in alle opzichten

15 feb 2019

Fit Professionals

FIT kernwaarde: vitaal

Onze drie kernwaarden zijn opvallend, zo horen we van veel opdrachtgevers en sollicitanten. Vooral ‘vitaal’ roept allerlei associaties en vragen op. Mensen willen weten waarom vitaliteit een kernwaarde is. Of we veel sporten. Wat we eigenlijk onder vitaliteit verstaan. Hoe we vorm geven aan die kernwaarde. Dat leggen we graag uit.

Deskundig, betrokken en vitaal

Deskundig, betrokken en vitaal. Dat zijn de kernwaarden van FIT Professionals of Finance. Bij vitaliteit denken mensen al gauw aan fysieke gezondheid. En inderdaad, sporten is een goede manier om vitaal te worden en te blijven. Het vergroot je uithoudingsvermogen, het leert je doelen te stellen, samen te werken en in te zetten op duurzame verbetering. Ook ervaar je bij het sporten dat winst en verlies dicht bij elkaar liggen.

Financieel detacheringsbureau FIT

Lichamelijke en geestelijke vitaliteit

Bij Fit Professionals hanteren we bewust een bredere definitie van het begrip ‘vitaal’. Behalve onze lichamelijke vitaliteit werken wij aan onze geestelijke vitaliteit. Werken als finance professional in de detachering vereist namelijk een grote geestelijke vitaliteit. Dit wordt vaak onderschat, vooral door sollicitanten. De omstandigheden in je werkomgeving veranderen voortdurend. Je aanpassingsvermogen, flexibiliteit en je vermogen om met weerstand te dealen, worden continu op de proef gesteld.

Inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling

Ons doel bij FIT is dat jij je zowel inhoudelijk als persoonlijk snel ontwikkelt door onze opdrachten en begeleiding. De basis van die ontwikkeling ligt in jouw ervaring en ambitie, die beide passen bij de dienstverlening die onze opdrachtgever verwacht. Veel opdrachtgevers staan hiervoor open en denken hierin met ons mee.

Aanpassingsvermogen en flexibiliteit

De realiteit is ook weerbarstig. Zo heb je met allerlei factoren te maken, zoals de markt, specifieke klantvragen, het gelijktijdigheidsbeginsel en concurrentie. Aan de vier onderstaande situaties kun je zien hoe belangrijk aanpassingsvermogen en flexibiliteit voor een finance professional zijn.

Uitdagingen finance detachering

De markt
Je staat te trappelen om aan de slag te gaan bij een productiebedrijf. Precies op het moment dat jij beschikbaar bent, komen er aanvragen vanuit de overheid binnen. Ga je blaten of praten?

Specifieke klantvragen
Je bent er helemaal klaar voor om aan een opdracht bij een productiebedrijf te beginnen. Er ligt een aanvraag en je wordt voorgesteld. Maar je collega wordt uitgenodigd voor een gesprek vanwege zijn specifieke SAP-kennis. Ben jij een echte teamspeler? Kun je blij zijn voor die collega en gun jij hem de opdracht?

Het gelijktijdigheidsbeginsel
Je bent met succes op gesprek geweest bij de overheidsopdrachtgever. Je bent inmiddels twee weken aan het werk. En je raadt het al: die opdracht bij een productiebedrijf, die voor jou ideaal zou zijn, wordt door je collega’s binnengehaald. Ben jij op korte termijn teleurgesteld of vertrouw je op de lange termijn?

Concurrentie
Je bent bij een opdrachtgever op gesprek geweest en ziet het helemaal zitten om te starten. Kiest de opdrachtgever voor een van je collega’s, omdat er met haar een betere persoonlijke klik was. Verwijt jij het de opdrachtgever of je collega? Of reflecteer je en onderzoek je of er iets te verbeteren valt in je gesprekstechniek?

Deze voorbeeldsituaties laten zien hoe belangrijk geestelijke vitaliteit is. Wij denken dat een gezonde balans tussen mentale en fysieke vitaliteit leidt tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Een bonus is dat die vitaliteit niet ophoudt na werktijd. Ook in privésituaties pluk je er de vruchten van.  

FIT in alle opzichten

Daarom hebben we bij FIT Professionals of Finance in alle opzichten aandacht voor vitaliteit. Er  worden regelmatig fysieke trainingen georganiseerd door ons kantoor, een aantal collega’s of misschien wel door jou. Voorbeelden hiervan zijn bootcamps, hardloop- en squashtrainingen. Je mentale vitaliteit trainen we in sessies met een externe coach, tijdens onze begeleiding op een opdracht, in onze HRM-cyclus en in persoonlijke contacten met je collega’s. Deze trainingen en gesprekken dragen bij aan jouw Deskundigheid, Betrokkenheid en Vitaliteit. En zo is de cirkel weer rond.

Ben jij er klaar voor om in detachering bij FIT Professionals of Finance te werken? We gaan graag met jou in gesprek.

Ook interessant:

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.