fbpx

Fit Digital Leadership

Opleidingstraject voor junior finance professionals

Klaar voor je volgende stap?

Oké, maar hoe ziet die stap er dan uit? Nu je wat werkervaring hebt, zijn er voor junior finance professionals zoveel mogelijkheden om je verder te ontwikkelen. Hoe weet je zeker dat de richting die je kiest, duurzaam is? Fit Professionals of Finance heeft voor jou de oplossing gevonden. Fit Digital Leadership geeft je kaders om je te ontwikkelen tot medior financial. Ideaal! Na dit opleidingstraject ben je sowieso een futureproof financial.

Neem contact op Plan je intake

Leiderschap

Futureproof financial met Fit Professionals of Finance

We hebben een opleidingsprogramma ontwikkeld waarmee jij de financial van de toekomst wordt. Fit Digital Leadership focust zich op Data Science en persoonlijk leiderschap. Deze twee modules kun je enkelvoudig of aaneengesloten volgen. Het programma omvat digitale en fysieke bijeenkomsten, gesprekken met je eigen persoonlijke coach, opdrachten over bijvoorbeeld Python, organisatiekunde, Machine Learning en nog veel meer.
Ben je al enthousiast?

Ik meld me aan

Data Science 

Een van de modules is Data Science. Python is een groot onderdeel van deze module. Ook leer je van alles over Machine Learning, AI en FinTech. Power BI is straks een eitje en dankzij VBA kun je binnenkort zelfs programmeren in de Microsoft Office programma’s. Als kers op de taart krijg je informatie over onderwerpen als Support Vector Machines, cryptography en Data Forensics.

Neem contact op

Persoonlijk leiderschap

Binnen deze module word je klaar gestoomd op het gebied van persoonlijk leiderschap. Tijdens deze module ga je dieper in op vier onderwerpen:

 • Tijdens deze module krijg je inzicht in managementstijlen, de visie, missie en focus van een organisatie en bedrijfsculturen.
 • Hiermee leer je de procesmatige aanpak van veranderen, verschillende organisatie stijlen herkennen en omgaan met weerstand.
 • Ontwikkeling eigen persoonlijkheid. Hier ontwikkel je je communicatieve vaardigheden, commerciële vaardigheden en krijg je inzicht in werken met profielen.
 • Procesmatige aanpak. Tijdens deze module leer je meer over tijdmanagement, de principes van Lean en Agile en presenteren.

Post-hbo geaccrediteerd

O, nog een leuke extra: deze module is post-hbo geaccrediteerd. Sowieso een mooie toevoeging aan je cv dus.

Ok, ik ben om

Je eigen persoonlijke coach en mentor

Tijdens Fit Digital Leadership nemen we je bij de hand tijdens je reis naar medior financial. Zo krijg je een eigen persoonlijke coach aangewezen. Via de mail geef je je ontwikkeling door aan de hand van een coaching logboek. Je coach is zo helemaal betrokken bij jouw reis en is altijd beschikbaar om je te helpen. Elk kwartaal heb je een Teams sessie met je coach. Daarnaast is er twee keer per jaar een evaluatiebijeenkomst met alle deelnemers van Fit Digital Leadership. Behalve die persoonlijke coach kun je je eigen mentor aanwijzen. Zo neem je de leiding over je eigen leerplan.

Opleidingstraject

Het opleidingstraject duurt circa 12 maanden inclusief een afrondende opdracht. De voorbereiding en studiebelasting bedragen ongeveer 4 uur per sessie. De modules bestaan uit trainingen overdag en avondbijeenkomsten.

Plan je intake

Maar ik werk helemaal niet bij Fit Professionals?

Geen probleem. Dat gaan we regelen! We zijn namelijk hard aan het groeien en hebben veel behoefte aan meer fanatieke Fitters. Ook willen we junioren helpen om toekomstbestendige financials te worden die organisaties naar een hoger niveau brengen.

Heb je al gehoord van onze opdrachtsystematiek? Niet alleen tijdens Fit Digital Leadership houden we graag een vinger aan de pols bij onze Fitters. Ook op de opdracht blijven we graag betrokken bij onze Fitters. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons hoog in het vaandel en we helpen je graag om de financial te worden die je graag wilt zijn. Zie je jezelf al tussen onze Fitters?

Solliciteer nu!

Balans onderbouwen

Kosten van het Fit Digital Leadership

Die zijn er niet! Althans, niet voor jou. Fit Professionals of Finance investeert hiermee in je toekomst. Dus als je vroegtijdig besluit te stoppen, heb je geen studieschuld, maar werk en voer je een plan uit waarmee Fit de investering kan terugverdienen.

Fit Digital Leadership studiegids

Download de studiegids via de onderstaande link. Hierin vind je alle informatie. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan vooral contact met ons op.

Download de studiegids

Schrijf je nu in

Vul onderstaand formulier in en we nodigen je uit voor een intake. Tot snel.

Ik ben erbij!

  Na inschrijving nemen wij contact met jou op m.b.t. de vervolgstappen.

  De kernwaarden van Fit Professionals

  Deskundig

  Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

  Betrokken

  We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

  Vitaal

  We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.