FIT CHALLENGE & CONNECT

Actief netwerken in de buitenlucht

Een financial zit bijna de hele dag. Dat terwijl juist bewegen bijdraagt aan betere prestaties en meer werkplezier. Klinkt dit herkenbaar? Kom dan van die bureaustoel af en doe mee aan Fit Challenge en Connect!

De Fit Challenge is een sportieve manier van netwerken met andere professionals uit het vak, door middel van een bootcamp. Bootcamp is sporten in de buitenlucht. Je grenzen verleggen. En zo steeds sterker, leniger en fitter worden. Jong of oud, veel of weinig conditie: tijdens elke training neemt jouw uithoudingsvermogen toe. Een trainer van The Bootcamp Club zorgt ervoor dat deze bootcamp wordt verzorgd, zoals deze bedoeld is.

Het Connect gedeelte van deze avond bestaat uit de interactie tussen professionals. Dit kan tijdens de bootcamp, maar vooral tijdens de afsluitende borrel waar uiteraard voor lekkere hapjes en drankjes wordt gezorgd.

De Fit Challenge en Connect is een toffe manier om kennis te maken met andere professionals uit het vak. Bootcamp houdt namelijk een stevig staaltje teambuilding in! Daarnaast wordt deze unieke mogelijkheid u kosteloos aangeboden door Fit Professionals of Finance.

Durf jij deze uitdaging aan? Schrijf je dan snel in voor de volgende editie!

STUUR ONS EEN BERICHT ALS JE MEE WILT DOEN MET DE VOLGENDE EDITIE