Dé succesformule van Fit Professionals of Finance

BETROKKEN

Wij dragen met plezier bij aan de ontwikkeling van een bedrijf of professional. We streven naar langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. Onze brede kennis en ruime ervaring delen we om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

DESKUNDIG

Onze Fit Professionals stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Ze staan voor objectiviteit en integriteit: onbevooroordeeld vragen stellen en zuiver onderzoek plegen voordat er een aanbeveling op papier wordt gezet. Opdrachten voeren onze professionals grondig en transparant uit. Ze werken tijdsgebonden en halen hun deadlines. Wij waarborgen dit door toezicht te houden op de uitvoering van opdrachten. We toetsen en ontwikkelen de vakinhoudelijke kennis van onze professionals meerdere keren per jaar zodat ze zich blijven ontwikkelen.

VITAAL

We zetten hoog in op de mentale en fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Elke maand organiseren we onze Fit Challenge & Connect: een bootcamp gecombineerd met een netwerkborrel. Speciaal voor onze professionals en zakelijke contacten.

CONTACT EN DIENSTEN

Bij ons krijgt u altijd een Financial die van aanpakken weet. Onze professionals zijn deskundig, betrokken en vitaal. Fit Professionals of Finance helpt haar relaties aan eersteklas professionals voor o.a. :

Flexibele oplossingen | Detachering | Traineeships | Werving & Selectie

Wat kan Fit Professionals voor uw organisatie betekenen? neem contact met ons op: