Altijd een fitte finance professional die in jouw team past

Daar ben je als Finance manager mooi klaar mee. De organisatie groeit zo snel dat je afdeling Finance het niet meer kan bijbenen. Je weet niet waar je de versterking vandaan moet halen. Je hebt een financieel medewerker nodig die een business case kan uitwerken. Je hebt handjes nodig die meerdere taken kunnen uitvoeren. Maar eigenlijk zoek je ook nog een project controller of een debiteurenbeheerder. En op je vacatures komen geen reacties binnen waar je blij van wordt. Wat nu?

Snel schakelen en meteen aan de slag

Zo moeilijk is het niet: de Fit Professionals of Finance hebben het antwoord en regelen het allemaal voor je. Dat komt in de eerste plaats omdat we begrijpen wat je nodig hebt. Door snel te schakelen kunnen we al gauw een professional aan je voorstellen die bij je vraag én je team past. Met die goede match kun je vervolgens direct aan de slag.

Bel: 050 – 790 10 54 voor een afspraak

Fit Professionals of Finance: meerwaarde en toekomstgericht

Behalve op het gewenste resultaat zijn we bij Fit Professionals of Finance altijd gericht op de toekomst en het leveren van  meerwaarde. We willen een blijvende relatie opbouwen met onze opdrachtgevers en leveren niet alleen maar ‘poppetjes’. Dat heeft alles te maken met ambitie: onze eigen ambitie om méér te doen dan er wordt gevraagd en de ambitie van onze professionals die willen worden uitgedaagd en die de lat hoog leggen.

Dit zijn de diensten die we leveren:

  • detachering & interim
  • werving & selectie
  • inhuur op projectbasis
  • outsourcing van processen
  • business cases

Detachering & interim

Je wilt de mensen in je team structureel laten rouleren om ze flexibel en scherp te houden. Of je zoekt juist een financieel zwaargewicht voor een specifieke functie. Wegens ziekte zoek je voor een korte of langere periode vervanging. Je kijkt extern naar een oplossing.

Maak je een afspraak met Fit Professionals of Finance, dan krijg je een ervaren finance professional aan tafel met wie je een inhoudelijk gesprek kunt voeren. Die je probleem begrijpt en die weet hoe dat kan worden opgelost. Bij het zoeken naar de juiste medewerker voor jouw vraag richten we ons op het resultaat dat moet worden geleverd. Wie heeft de expertise en de skills om jou te helpen en wie past het best in je team? We staan het MKB en grote organisaties bij tijdens deze interim of detacheringstrajecten.

Vertel me meer over detachering

Werving & Selectie

Je hebt een financieel manager nodig. Natuurlijk bel je Fit Professionals of Finance. Nadat we je organisatie, je team, de functie-eisen en het profiel hebben doorgesproken, nemen we je de procedure voor werving en selectie volledig uit handen. Je blijft er natuurlijk wel bij betrokken: we stellen een aantal kandidaten aan je voor, zijn aanwezig bij sollicitatiegesprekken en adviseren over je keuze. Heb je eenmaal de juiste kandidaat gevonden, dan laten we je niet vallen. We vragen regelmatig na of alles nog goed gaat.

Klik hier voor werving & selectie

Inhuur op projectbasis

Je hebt een aanbesteding gewonnen. Je organiseert een groot evenement. Je hebt subsidie gekregen voor een project dat 5 jaar gaat duren.

Zo maar een paar situaties waarin je financiële deskundigen nodig hebt voor de duur van een project. Daar worden onze fitte finance professionals blij van! Bij Fit Professionals of Finance werken financiële toppers die houden van uitdaging en afwisseling. Met hun flexibele houding kun je hen direct inzetten en hebben ze snel inzicht en overzicht. Vanuit hun betrokkenheid gaan ze vol voor een topresultaat.

Outsourcing van processen

Sommige financiële processen zijn ideaal om te outsourcen. Dat kan bijvoorbeeld als ze een repeterend karakter hebben, een beperkte periode beslaan en kennis vragen die niet in jouw organisatie beschikbaar is. Je kunt er ook voor kiezen om een financieel proces standaard bij ons onder te brengen. Je medewerkers krijgen dan een digitaal loket zodat ze altijd toegang hebben totonze dedicated professionals.

Financiële controle en afhandeling van projecten met subsidie

Sommige van onze grotere klanten voeren veel projecten uit in het kader van een subsidieregeling.Omdat er vanuit verschillende afdelingen projectaanvragen worden ingediend, is het belangrijk dat de financiële controle en afhandeling centraal zijn geregeld. Fit Professionals of Finance verzorgt het proces van A tot Z.

Het opstellen van de begroting conform de richtlijnen, het controleren van de voortgang, het bewaken van de geldstromen en de financiële verantwoording zijn voorbeelden van taken die Fit Professionals of Finance op zich kan nemen.

Business cases

Zijn er plannen voor uitbreiding van de organisatie? Wil je de haalbaarheid van een nieuw product of nieuwe dienst onderzoeken? Is er sprake van een nieuwe vestiging in het buitenland? Of heb je het idee dat bepaalde bedrijfsprocessen niet goed lopen? Dan heb je een degelijke business case nodig. Laat Fit Professionals of Finance nou heel goed zijn in business cases.

Wij gaan eerst met je om tafel om tot de kern van je vraag te komen. Als ervaren finance deskundigen werken we enerzijds een heldere definitie uit en kijken we anderzijds verder dan onze neus lang is. Vervolgens zoeken we de juiste financiële topper om de business case uit te werken. Je hebt binnen de afgesproken termijn een volledig overzicht van alle voor- en nadelen, kansen en risico’s.