Yuyin Liu

Over Yuyin Liu

Yuyin is geboren in China en heeft daar tot haar 9e gewoond. Op die leeftijd is ze verhuisd naar Nederland en woont sindsdien in het mooie Zwolle. In haar persoonlijkheid en werk neemt ze beide culturen mee en gebruikt dit om organisatie te helpen ontwikkelen.

Na haar middelbare school heeft Yuyin drie universitaire diploma’s behaald. Yuyin is gestart met haar Bachelor in Psychologie en vervolgens heeft ze Economics & Business Economics in Utrecht gestudeerd. Daarna is Yuyin zich gaan specialiseren door een Master in Finance te volgen. Hierna is ze gestart met het Fit Traineeship.

Na haar studie heeft ze full time gewerkt als horecamanager in het restaurant van haar familie. Proactief zijn en hard werken zit in het DNA van Yuyin. Na een leuke tijd in de horeca was het tijd om een baan te vinden die aansloot op haar studie. Fit sloot goed aan bij haar behoeftes. Een leuke uitdaging, dichtbij huis waarin zij kan ontdekken wat ze leuk vindt en wat bij haar past. Yuyin is gedreven, neemt haar werk serieus en houdt van gezelligheid. Een perfecte combinatie voor detachering. Wat Yuyin in haar vrije tijd doet? Dan is ze vaak lekker uit eten, spendeert tijd met familie en vrienden of is ze graag aan het gamen.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur