Yorick Reinders

Over Yorick Reinders

Na het behalen van zijn Master Finance in Groningen, was Yorick op zoek naar een mogelijkheid om ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Al snel viel zijn oog op Fit, waarbij hij de mogelijkheid kreeg om in een fijne werksfeer unieke opdrachten uit te voeren en bij verschillende bedrijven in de keuken te kijken. Dit maakte hem direct enthousiast.

Yorick haalt energie uit het oplossen van complexe financiële vraagstukken en wil zich graag zo breed mogelijk ontwikkelen in de financiële sector. Een echte leergierige Fitter die graag 100% geeft om zijn doelen te bereiken. Hij deinst niet terug voor een uitdaging en wil graag toegevoegde waarde leveren bij onze klanten.

Naast zijn serieuze kant houdt Yorick ook wel van een lolletje en probeert hij regelmatig contact te zoeken met zijn collega’s om te begrijpen wat er speelt op de werkvloer. Hij is graag in contact met anderen en heeft een voorkeur voor een directe manier van communiceren en is altijd in voor een kopje koffie en een goed gesprek. In zijn vrije tijd is hij fanatiek bezig met paardrijden wat hem de op zowel fysiek als mentaal vlak in topvorm houdt. Met zijn fitheid hoopt hij op de lange termijn bij te kunnen dragen aan het succes van Fit!

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur