Wieger Bosma

Over Wieger Bosma

Wieger heeft al vanaf jonge leeftijd interesse in cijfers en dit is in de loop van de jaren alleen maar gegroeid. Tijdens de laatste fase van de studie Finance & Control aan de Hanzehogeschool in Groningen is hij in contact gekomen met Loes. Detacheren is voor Wieger een unieke kans om verschillende sectoren en bedrijven te leren kennen en zijn passie voor cijfers verder te ontwikkelen.

Wieger is iemand die het leuk vindt om analyses te maken en vanuit daar overwogen keuzes te maken. Vrienden zien hem als iemand die nuchter en realistisch is en vanuit daar handelt. 

Verder speelt hij met veel plezier voetbal bij s.v. RWF uit Frieschepalen. Hij houdt van de saamhorigheid en ziet dit ook terug bij Fit, waar een sterke vorm van betrokkenheid is. Verder probeert hij in zijn vrije tijd verschillende landen te bezoeken en vindt hij het fijn om de gezelligheid van zijn familie en vrienden om hem heen te hebben.

Bij Fit Professionals hoopt Wieger zijn carrière een boost te geven. Wieger kijkt ernaar uit om bij verschillende opdrachtgevers aan het werk te gaan. Hij ambieert een functie als Financial Controller, maar staat open voor verschillende soorten opdrachten. Hij is leergierig en wil zichzelf verder ontwikkelen in het financiële vakgebied. Hiervoor is hij bij Fit aan het juiste adres!

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur