Thomas Dijk

Over Thomas Dijk

Thomas is altijd al geïnteresseerd geweest in cijfers en vooral het verhaal daar achter. Daarnaast zorgen de snelle ontwikkelingen op het gebied van digitalisering, automatisering en technologie ervoor dat je continu wordt uitgedaagd. Ook dat spreekt Thomas aan.

Met zijn enthousiasme, gedrevenheid en analytisch vermogen is Thomas een toegevoegde waarde voor organisaties. Hij kijkt kritisch naar de werkzaamheden en processen in de organisatie en probeert die efficiënter en effectiever in te richten.

Thomas heeft jarenlang op hoog niveau gevoetbald. Daar heeft hij vooral  geleerd om in teamverband te werken. Leergierig als hij is, maakt hij zich nieuwe werkzaamheden snel eigen. Zijn ambitie is om zich te ontwikkelen tot Business Controller of Financial Controller bij een internationale onderneming. In deze functie komen alle facetten terug die hem aanspreken, en kan hij werken met cijfers én mensen.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur