Thijs Durenkamp

Over Thijs Durenkamp

Na zijn studie Bedrijfseconomie aan Saxion te Enschede is Thijs begonnen als Trainee bij Fit. Hij was bewust op zoek naar een baan in de detachering omdat hij zich verder wil ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied. Daarnaast biedt dit hem de ruimte om naar meerdere sectoren te kijken om een goed beeld te vormen van in welke sector hij uiteindelijk wil blijven werken. In zijn vrije tijd gaat hij graag fitnessen of spreekt hij af met vrienden.

Tijdens zijn studie vond Thijs het erg leuk om bezig te zijn met stuurinformatie, maar ook met interne beheersingsaspecten en procesverbeteringen. Hij kan goed verbanden leggen en kijkt kritisch naar de informatie waar hij mee werkt. Daarnaast laat hij bij een opdracht graag echt iets achter waar een bedrijf mee verder kan in de toekomst.

Betrokken is een kernwaarde van Fit die Thijs erg aanspreekt. Er is prettig contact met collega’s met oprechte belangstelling voor elkaar waardoor je je gauw op je gemak voelt. In de toekomst wil hij waarschijnlijk Financieel Controller worden, echter krijgt hij binnen Fit krijgt ook de ruimte om andere onderdelen van het vakgebied te leren kennen.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur