Roelof Roo

Over Roelof Roo

Roelof is een energieke, ambitieuze en betrokken professional en woont in de mooie tapijtstad Genemuiden. De doorzettings- en ondernemersmentaliteit is bij Roelof daarom ook ruimschoots aanwezig en zichtbaar. Naast het werk vindt Roelof het geweldig om op vakantie te gaan naar de bergen om te hiken. Daarom is hij regelmatig te vinden in de Alpen. Ook in Nederland blijft de vrije tijd niet onbenut door de verschillende sporten. Naast het wekelijkse rondje hardlopen staat Roelof regelmatig op de pedalen van de mountainbike.

Na ongeveer 2 jaar werkzaam te zijn als consultant op het gebied van kwaliteitsmanagement en optimalisatie heeft Roelof de overstap gemaakt naar Fit Professionals. Tijdens het volgen van zijn Master bij Nyenrode ontdekte hij dat er meer interesse is voor cijfers en de financiële kant bij bedrijven. Dit is immers de motor achter iedere organisatie. Ook de doorgroeimogelijkheden en deskundigheid bij Fit spraken Roelof in het bijzonder aan. De ambitie is er daarom om uiteindelijk in het hogere management terecht te komen. Hierdoor wil Roelof de vitaliteit van bedrijven en uiteindelijk daarmee de maatschappij naar een hoger level tillen. De ideale combinatie naast zijn Master om de theorie gelijk in de praktijk toe te passen geeft Roelof dus echt een bredere blik als Finance Professional.

Een belangrijke kwaliteit van Roelof is dat hij nauwkeurig te werk gaat en doet wat hij zegt!

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur