Riemer Akkerman

Over Riemer Akkerman

Na zijn studie Accountancy aan de RUG is Riemer begonnen in de accountancy en heeft nu de overstap gemaakt naar Fit om aan de andere kant van de tafel plaats te nemen. In zijn vrije tijd zit Riemer graag op de racefiets, waarbij geldt ‘hoe langer de rit, hoe beter!’. Daarnaast loopt hij ook graag hard en is met mooi weer op het veel op het water te vinden. 

Tijdens zijn werk in de accountancy heeft Riemer ervaring opgedaan op het gebied van jaarrekeningcontrole. Daarnaast heeft hij naast de masters Accountancy en Controlling tevens de post-master Accountancy afgerond. 

Verder is Riemer is rustig en sociaal en wil zich graag verder ontwikkelen op het gebied van data gedreven besluitvorming. Daarom volgt hij dan ook het Data Science programma van Fit. Daarnaast maakt de wens om ervaring op te doen bij organisaties uit verschillende sectoren dat Riemer perfect bij Fit past!

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur