Paulus Kooistra

Over Paulus Kooistra

Toen hij zijn studie Accountancy aan de NHL in Leeuwarden had afgerond, dacht Paulus dat hij registeraccountant wilde worden: een leuk beroep met een duidelijke dress code en structuur. Al gauw bleek hij meer ruimte nodig te hebben dan de structuur bood. Die ruimte ontstond toen hij samen met Erik aan Fit Professionals of Finance begon. In deze nieuwe uitdaging kwamen veel van de eigenschappen die Paulus kenmerken, samen: hij is communicatief vaardig, creatief en eigenwijs, hij zet graag zijn tanden in een opdracht en gaat er hard voor. Ook is het belangrijk voor hem om zijn diepgaande vakkennis en strategisch inzicht in te zetten.

Paulus blinkt uit in het uitzetten en bewaken van de grote lijnen. Hij let erop dat het spel binnen die lijnen wordt gespeeld. Maar vergis je niet: geen detail ontgaat hem. Hij begeleidt medewerkers net zo lang en zorgvuldig totdat hij zeker weet dat ze er klaar voor zijn om hun taak zelfstandig uit te voeren. Daarbij vindt hij het belangrijk dat de professional zich vol vertrouwen aan het werk kan wijden én dat de opdrachtgever dat werk met een gerust kan overlaten aan de professional.

Wanneer hij erin slaagt om mensen te plaatsen op een opdracht die hen motiveert, inspireert en uitdaagt, zodat ze volledig tot hun recht komen en hun meerwaarde laten zien aan de opdrachtgever, is Paulus een heel tevreden man.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur