Niek Oude Veldhuis

Over Niek Oude Veldhuis

Dat Niek van cijfers en finance houdt, is geen wonder als je naar zijn familie kijkt. Cijfers en sudoku’s waren dagelijkse kost bij hem thuis. Hij heeft zijn carrière als professional dus al met de paplepel ingegoten gekregen. Al leek Niek het als kind het ook niet verkeerd om profvoetballer te worden. Maar goed, het bedrijfsleven heeft het toch gewonnen van de balsport. En daar zijn we bij Fit maar al te blij om!

Onze deskundige Niek ambieert naar een leidinggevende functie als financieel directeur of CFO. Laat deskundigheid nou net een kernwaarde zijn van Fit. Is Niek dan ook betrokken en vitaal? Absoluut! Zijn vrienden zien hem namelijk als een vrolijke, spraakzame jongen die altijd voor iedereen klaar staat en zijn eerlijke mening geeft. Je kunt Niek alleen chagrijnig krijgen door heel langzaam te rijden op de snelweg, want het zou toch jammer zijn als hij daardoor zijn voetbaltraining of kennissessie mist.

Inderdaad, Niek past ook compleet binnen de derde kernwaarde van Fit: vitaal. Hij gaat minstens 3 keer in de week sporten en als het even kan nog vaker. Voetbal, tennis, squash, padel en wielrennen. Niek is overal bij!

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur