Merel van den Berg

Over Merel van den Berg

Merel is opgegroeid in een klein dorpje in de buurt van Groningen, maar woont inmiddels al aardig wat jaartjes in de stad Groningen. Ze heeft de bachelor Econometrics and Operations Research en de master Business Administration Health afgerond aan de RUG. Ze is bij Fit terechtgekomen omdat ze altijd al erg veel interesse had in finance en omdat ze zichzelf bij Fit zowel persoonlijk als professioneel kan ontwikkelen.

Vrienden en familie omschrijven Merel als een enthousiast, betrokken en gedreven persoon. Ze pakt namelijk graag dingen op en gaat overal voor de volle 100% voor. Daarnaast gaat ze graag uitdagingen aan en is ze erg leergierig.

In haar vrije tijd vindt ze het erg leuk om te sporten. Voornamelijk is dat volleybal, maar zo nu en dan doet ze er ook nog een andere sport naast. Op dit moment volgt ze bijvoorbeeld samen met haar huisgenoten een cursus hiphop. Ook is ze wel eens in de sportschool te vinden of op de padelbaan. Daarnaast vindt ze het erg leuk om met vriendinnen af te spreken en om te reizen.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur