José de Jonge

Over José de Jonge

Na jaren werkzaam te zijn geweest in de front office van verschillende hotels, was het tijd voor een volgende stap. José vindt het leuk om aanspreekpunt te zijn en een helpende hand te bieden waar nodig en te zorgen dat alles goed geregeld is. Hierdoor zorgt zij ervoor dat collega’s zich meer kunnen focussen op hun eigen werk.

Door haar werkervaring in de horeca heeft ze hard leren werken en flexibel leren zijn. Een dynamische werkomgeving geeft haar dan ook veel energie. Daarnaast vindt ze het belangrijk om zichzelf te kunnen blijven ontwikkelen en dat haar werk afwisselend is. Dit is de reden dat ze voor de jonge en dynamische werkomgeving van Fit heeft gekozen.

In haar vrije tijd gaat José graag hardlopen, doet ze aan yoga en gaat ze er op uit met vriendinnen. Als de zon schijnt is José buiten te vinden. De afgelopen jaren heeft ze veel gereisd maar ze wil nog veel meer van de wereld zien! Ze ontdekt graag nieuwe plekken, culturen en is altijd nieuwsgierig naar de lokale specialiteiten.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur