Jonas van den Oever

Over Jonas van den Oever

Jonas is een gedreven en energieke young professional die recent de opleiding International Business & Management aan de Rijksuniversiteit Groningen heeft afgerond. Zijn passie voor bedrijfskunde en zijn sterke, analytische vaardigheden hebben hem naar Fit gebracht. Tijdens het scrollen door LinkedIn zag hij dat een bekende van hem al gestart was bij Fit. Hij heeft deze persoon benaderd en vrijwel direct hierna gesolliciteerd.

Zijn kwaliteiten liggen vooral in zijn sterk analytisch denkvermogen en zijn enthousiasme om nieuwe dingen te leren. Jonas hoopt, door zoveel mogelijk te leren, uiteindelijk als business controller aan de slag te gaan bij Fit.

Buiten werk om spendeert hij graag tijd met familie en vrienden en is hij ook een groot fan van schaken. Zijn vrienden en familie omschrijven hem als vastberaden, betrouwbaar en iemand die altijd scherp is. Als het gaat om fit blijven, gelooft hij dat dit zowel fysiek als mentaal erg belangrijk is. Om dit in stand te houden, wandelt hij graag en leest hij veel in zijn vrije tijd. Vanwege zijn enthousiasme en ambities past Jonas perfect binnen het team van Fit!

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur