Jeske Vloedgraven

Over Jeske Vloedgraven

Jeske is opgegroeid in Luttenberg met haar ouders en twee broertjes. Ze woont nu samen met haar vriend in Hellendoorn. Tijdens haar HBO opleiding Facility Management is ze een half jaar in Aruba geweest voor een stage als food and beverage supervisor. Na de opleiding Facility Management behaald te hebben, is ze naar Groningen verhuisd om daar verder te studeren. Na de pre-master heeft ze de master Business Administration in de richting van Management, Accounting & Control behaald.

Met enige werkervaring als financieel medewerker is Jeske nu aan de slag gegaan bij Fit. Jeske wil voornamelijk ontdekken welke type functies bij haar passen en is daarbij nieuwsgierig naar diverse bedrijven en branches. Vrienden zullen Jeske omschrijven als gedreven, punctueel en een echt 'mensen'-mens.

In haar vrije tijd is Jeske aan het volleyballen en gaat ze graag naar de sportschool voor een lesje spinning of bodypump. Daarnaast spreekt ze graag met vriendinnen af voor een borrel in de kroeg of op een ander gezellig feestje.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur