Jeffrey van der Galiën

Over Jeffrey van der Galiën

Jeffrey wilde altijd architect worden, maar in de loop der jaren kwam hij erachter dat hij de berekeningen maken die erbij komen kijken eigenlijk het allerleukste vindt. Tijd voor een nieuwe droom dus! En die had Jeffrey allang gevonden: hij wilde de Finance in.

Dat is Jeffrey dan ook gelukt. Hij vindt het onwijs interessant om mee te denken bij beslissingen binnen een organisatie. Graag heeft hij een breed takenpakket zodat hij overal een graantje van mee kan pikken. Jeffrey heeft namelijk al veel werkervaring en weet precies wat hij leuk vindt. Zo begon hij tijdens zijn afstudeerstage al bij Thialf in de financiële administratie.  

Maar voor deze werkbij blijft er gelukkig genoeg tijd over om lekker fit te blijven. En dat komt goed uit, want Jeffrey houdt erg veel van voetbal! Vroeger kon je hem zelfs wakker maken voor een goed potje voetbal. Maar laat Jeffrey nu vooral maar lekker uitslapen. Een écht ochtendmens is onze vrolijke en sociale Fitter namelijk niet meer.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur