Jasper van Diest

Over Jasper van Diest

Jasper vindt de combinatie van processen en financiën mooi. Ook van de Lean cursus heeft hij enorm genoten. Wat hem daarin aanspreekt is met name de manier van denken: wat kan er worden verbeterd, wat kan er efficiënter? Hij houdt ervan om altijd scherp te blijven. Dit doet hij door processen te analyseren en met mensen in gesprek te gaan om zo tot verbetering te komen.

Waar Jasper aan wil werken is zijn eigenwijsheid. Niet om het af te leren, maar om het op de situatie te kunnen afstemmen, zodat ook anderen de kans krijgen zich te uiten. Na jaren zelf Financial geweest te zijn bij Fit, draagt Jasper nu bij aan het succes van Fit als Business Consultant.

Jasper heeft eerst vanuit zijn eigen netwerk opdrachtgevers gevonden. Op deze manier, door netwerkuitbreiding en het promoten van de dienstverlening van Fit, heeft Jasper een grote bijdrage geleverd aan onze groei. Dat komt mooi uit. Hij krijgt namelijk veel energie van deze groei en alles wat daarbij komt kijken! Samen kom je verder. Het idee is zelfs om aankomend jaar met het team de halve marathon van Amsterdam te lopen.

Veel mensen kunnen alleen maar dromen van alle avonturen die Jasper heeft beleefd. Zo is hij een keer uit een vliegtuig gesprongen en heeft hij een gave rondreis door Amerika gemaakt met de camper. Jasper is nog lang niet uitgekeken. Voor zijn volgende expeditie wil hij graag naar Japan. Misschien dat Fit uiteindelijk zelfs internationaal gaat!

Jasper is een echte mooi-weer-buitensporter. In de zomer zit hij op de racefiets, terwijl hij in de winter de sportschool opzoekt om fit te blijven. Gelukkig zijn er nog meer warme landen te bezoeken.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur