Florian Kooistra

Over Florian Kooistra

Florian wordt er gelukkig van om een positieve bijdrage te leveren aan het toekomstperspectief van een organisatie. Na het behalen van de hbo Bachelor Finance en Control op NHL Stenden in Emmen, is Florian direct het werkveld ingegaan en snel doorgegroeid tot Senior Assistent Accountant op de controle-afdeling bij een accountantsorganisatie. Na bijna drie jaar ervaring te hebben opgedaan, kwam Florian er achter dat hij meer betrokken wil zijn bij de dagelijkse bedrijfsvoering van een organisatie.

Door sterke gedrevenheid en financieel inzicht is Florian in staat om bedrijfsprocessen en financiële vraagstukken snel te doorgronden. De combinatie van sterke communicatieve vaardigheden en een professionele houding zorgen ervoor dat Florian snel de voeten aan de grond krijgt binnen een organisatie. Dit sluit ook aan op de voorkeur die is ontstaan voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen op zowel persoonlijk als digitaal vlak. In de komende jaren wil Florian zich op sociaal- en werkgebied verder blijven ontwikkelen.

Om zowel mentaal als fysiek fit te blijven, gaat Florian graag naar sportwedstrijden (voetbal of motorsport), wordt er regelmatig een bezoek gebracht aan de sportschool en probeert hij vooral te genieten van het leven.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur