Erik Botter

Over Erik Botter

Na zijn studie bedrijfseconomie aan de Hanzehogeschool ging Erik aan de slag als assistent controller en later als controller en teammanager. Deze functies pasten uitstekend bij hem en leverden veel ervaring op die hij nog dagelijks gebruikt binnen Fit Professionals of Finance. Met dit bedrijf hebben hij en Paulus Kooistra iets bijzonders in handen, weet hij: een toekomstgerichte organisatie die inhoudelijke deskundigheid koppelt aan een persoonlijke aanpak en innovatie.

Leergierig als hij is, heeft hij in 2020 een vernieuwende opleiding afgerond: Master in International Finance, richting Finance & IT, aan de Universiteit van Amsterdam. Behalve in Fit investeert hij daarmee in zijn eigen ontwikkeling.

Erik is mensgericht (ziet snel dat er iets aan de hand is), praktisch (waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?) en vernieuwend (wordt graag expert in iets nieuws en zoekt dan weer een volgend doel). Hij houdt hoe dan ook van veel dynamiek en mensen om zich heen. Dat is een van de aspecten van Fit die hem zo aanspreekt. Verder hecht hij waarde aan integriteit en een persoonlijke aanpak. Wat hij nog wil leren? Nóg meer genieten van de kleine dingen in het leven.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur