Derk Buit

Over Derk Buit

Derk houdt ervan om andere culturen te ontdekken. Hij is dan ook niet voor niets naar Duitsland en Moskou gegaan tijdens zijn studie International Business. Deze liefde kan hij ook kwijt bij zijn hobby bierbrouwen. Er staan nog veel onbekende bierculturen klaar om uitgevonden te worden.

Derk wist van jongs af aan al dat hij graag het zakenleven in wilde. Naast ontdekken, vindt hij ondernemen namelijk ook erg leuk. Daarom ziet hij zichzelf perfect passen in een commerciële functie. Of hij dan ook in het buitenland wil werken? Tsja, een internationaal bedrijf heeft hij al. Naast zijn werk bij Fit verkoopt Derk snoepgoed en koekjes over de hele wereld. Het liefste ziet hij zichzelf later in een leuk huis met een flink stuk land eromheen. Zo heeft hij alle ruimte om te doen wat hij graag wil.

Hij noemt zichzelf een echte beunhaas. Een andere hobby van Derk is namelijk lekker klussen bij vrienden. Met zijn handen bezig zijn vindt hij fijn na een lange dag naar cijfers te kijken. Toch vindt hij het wel erg leuk om in zijn vrije tijd met coderen bezig te zijn. Vooral het crawlen en scrapen van websites.

Derk blijft fit door het beunen, maar ook door zo nu en dan karate te doen. Veel mensen verwachten niet dat deze rustige Financial zo’n impulsieve kant heeft.

Kom jij bij ons team?

Wil jij deel worden van het team en het familiegevoel van Fit ervaren? Neem contact op met Laura en ga samen met ons impact maken!
Ja, ik wil bij het team!
Laura Wichers Schreur