fbpx

Blijf positief met Rienk

Blijf positief met Rienk

Rienk Visser, de ultieme optimist

Weinig mensen zijn zo optimistisch als Rienk Visser. In elke ontwikkeling, hoe vervelend ook, ziet hij wel iets positiefs. Zelfs corona brengt volgens hem veel mogelijkheden. Deze instelling heeft Rienk altijd verder gebracht en doet dat nog steeds.

Bedrijfseconomie

Op de middelbare school kwam Rienk er al achter dat hij geen techneut is. Economie en geschiedenis vond hij veel interessanter dan natuurkunde of scheikunde. Vooral hoe mensen denken en hun verschillende culturen en achtergronden vond hij boeiend. Uiteindelijk koos hij voor de studie Bedrijfseconomie, om lekker breed aan de slag te kunnen.

Van grote bank tot slachthuis

Na zijn studie koos Rienk ervoor om zzp’er te worden. Hij werkte bij uiteenlopende bedrijven. Van manager bij een grote bank tot directeur bij een slachthuis, Rienk heeft het allemaal gezien. Wat hij doet bij zulke verschillende organisaties? Nou, hij is uiteindelijk toch zijn passie achterna gegaan en heeft zich gespecialiseerd in bedrijfsculturen. Daardoor kan hij alle soorten organisaties vooruit helpen. Met zijn positieve instelling krijgt hij iedereen mee in welke verandering dan ook.

Bedrijfscultuur, mensen en verandering

Mensen zijn de belangrijkste factor binnen een bedrijf. Je kunt je bedrijfsvoering niet veranderen als je medewerkers er niet achter staan. Rienk weet hoe het niet moet en hoe het anders kan. Door zijn ervaring in verschillende sectoren en met verschillende bedrijfsculturen, heeft hij al snel in de gaten wat voor een bedrijf de beste manier is om te veranderen.

Rienk gaat Out of Control

Waar onze andere seminar hosts gericht zijn op de financiële of bedrijfsmatige kant, gaat Rienk in op het menselijke aspect. Hoe ontstaat een bedrijfscultuur? Welke rol kan de bedrijfscultuur spelen als je een verandering wilt doorvoeren? Wat kan een bedrijfscultuur tijdens een crisissituatie doen, zoals met corona? Er zijn situaties en ontwikkelingen waarop je geen invloed hebt. Rienk vertelt je, hoe je daarop het beste kunt anticiperen.

Je kunt overal de positieve kant van zien. Rienk maakt duidelijk welke kansen en mogelijkheden zo’n lastige situatie voor je bedrijf kan hebben. Kijk niet alleen naar de moeilijke kanten, maar ook naar de mogelijkheden!

 

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.