fbpx

Blijf ontdekken met Paulus

Blijf ontdekken met Paulus

Jong geleerd

“Ik word later baas!” riep Paulus als klein jongetje al. En dat is hem gelukt. Paulus Kooistra is namelijk medeoprichter van Fit Professionals of Finance.

Maar laten we niet op de zaken vooruitlopen. Paulus groeide op als boerenzoon in Friesland. Hier maakte hij al kennis met het handel drijven en het bedrijfsleven. Combineer dit met zijn liefde voor wiskunde en dan is het geen wonder dat Paulus koos voor een studie accountancy.

Ontdekkingsreiziger

Ook al vond Paulus wiskunde heel leuk, het was niet zijn beste vak. “Het moet gewoon zo” wilde er bij hem niet in. Hij was meer geïnteresseerd in de rekenmethodiek dan in het maken van sommen. Hij had het zo druk met nadenken over de werkwijze, dat hij geen tijd had om naar de meester te luisteren.
Nog steeds kiest Paulus zijn eigen weg en houdt hij van dingen uitvinden. Zo ontwikkelde hij zijn eigen manier van detachering en richtte hij in 2015 Fit Professionals of Finance op, samen met Erik Botter.

 

Deskundig, betrokken en vitaal

Met zijn jarenlange ervaring als Finance Professional en detacheerder is Paulus er goed in om structuur aan te brengen in de chaos. Een combinatie van zijn deskundigheid en luistervaardigheid maakt dat Paulus met gemak elk financieel probleem achterhaalt. Door zijn betrokken houding kunnen opdrachtgevers de zorgen van zich af laten glijden, terwijl Paulus aan de oplossing werkt. Zo maakt hij elk bedrijf weer vitaal.

Paulus gaat Out of Control

Tijdens Out of Control gaat Paulus de discussie leiden door goede vragen te stellen en voorbeelden te benoemen. Hij helpt je nieuwe inzichten te krijgen op zowel strategisch als tactisch niveau. Als rasechte detacheerder laat Paulus je bijvoorbeeld zien hoe je het beste kunt inspelen op de nieuwe thuiswerksituatie. Ook laat hij onzekerheidsmanagement zien als een grote puzzel. Hij kijkt naar het hele bedrijfskundige plaatje en pluist het uit. Welke puzzelstukjes zijn voor dit specifieke bedrijf relevant? Vervolgens zet hij de puzzel weer opnieuw in elkaar, zodat het gewenste plaatje zichtbaar wordt.

 

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.