fbpx

Blijf ondernemen met Erik

Blijf ondernemen met Erik

Rommelmarkt

Erik Botter leerde het als kind al: als je leuke dingen wilt doen, moet je eerst geld verdienen. Dus werkte hij hard. Hij struinde met zijn vader heel Hoogeveen af om spulletjes te vinden die hij kon verkopen op de rommelmarkt. Erik had altijd mooie dingen om te verkopen. Bij elke rommelmarkt verkocht hij om 5 uur ’s ochtends al de helft van zijn spullen aan handelaren.

Nieuwe uitdagingen voor de bedrijfskundige

Zijn opleiding Bedrijfseconomie doorliep hij moeiteloos. Daarna was het tijd om aan het werk te gaan. Erik vond het handelen en ondernemen nog steeds erg interessant. Hij ging aan de slag bij een financieel detacheringsbureau. Dit werk gaf hem de gelegenheid om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Fit Professionals of Finance

Erik vindt het mooi of van niets iets te maken, en van iets nog wat beters. Vandaar dat hij samen met Paulus Kooistra in 2015 Fit Professionals of Finance oprichtte. Erik heeft zijn eigen visie vertaald in Fit. Zo heeft hij altijd geleefd vanuit het principe dat je veel meer kunt als je je fysiek en mentaal fit voelt. Ook vindt hij dat je dingen niet moeilijker moet maken dan ze zijn. Als je je goed voelt, betekenis geeft en gelukkig bent, wat wil je dan nog meer? Hij probeert er dan ook altijd voor te zorgen dat zowel zijn opdrachtgevers als de Fitters zich prettig voelen.

Executive Master International Finance & IT

Voor Erik is elke uitdaging een kans. Geen probleem is hem te groot. Door zijn ervaring als Finance Consultant en als detacheerder weet hij dat je voor een nieuwe situatie ook een nieuwe aanpak kunt bedenken. Zo vindt hij zelfs voor de opdrachtgevers met de lastigste aanvragen, de beste Fitter. Hij krijgt energie van slim werken en mensen helpen. Ook houdt hij zichzelf scherp door nieuwe dingen te leren. Zo heeft hij, naast zijn rol als Managing Partner van Fit Professionals of Finance, gewoon even een Masteropleiding afgerond en is hij nu MSc in International Finance.

Erik gaat Out of Control

Tijdens Out of Control neemt Erik je mee in zijn visie. Niet alleen belicht hij de positieve kant van externe ontwikkelingen, hij laat ook concreet zien hoe je met ontwikkelingen kunt omgaan. Door de grote groei bij Fit Professionals of Finance is geen dag gelijk. Erik heeft met veel nieuwe situaties moeten dealen. Hij heeft oplossingen gevonden voor allerlei onvoorziene zaken. Vandaar dat hij de ideale persoon is om jou te leren hoe jouw organisatie het beste kan omgaan met de nieuwe realiteit.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.