fbpx

Blijf luisteren met Jasper

13 aug 2020

Blijf luisteren met Jasper

Een echte bedrijfsman

Als zoon van ondernemende ouders is Jasper met de paplepel ingegoten hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat. Hij heeft zijn ouders jarenlang meegeholpen in hun bedrijf, vooral omdat hij de logistiek zo interessant vond. Toen al wilde Jasper alles weten over bedrijfsprocessen. De keuze voor de studie Logistiek was dan ook zonneklaar voor hem. Toch heeft hij na afronding van zijn studie niet de makkelijke weg gekozen – terug naar zijn ouders – maar zijn eigen weg gezocht.

Er gaat niets boven Groningen

Voor Jasper gaat er niets boven Groningen. Hij werkt nu als Business Consultant bij Fit. Jasper heeft helemaal zijn draai gevonden op kantoor. Hij excelleert in het analyseren en oplossen van problemen. Zijn interesse voor bedrijfsprocessen is nog altijd even groot. Jasper vindt het leukste aan zijn baan dat hij in veel verschillende keukens kan kijken. Zo kan hij bij bedrijven zien hoe ze hun processen vormgeven en waarom zij bepaalde keuzes maken.

Flexibele helper

Jasper is een goede luisteraar. Waarschijnlijk is dat een van de redenen waarom hij zo goed is in probleemoplossing. Hij weet precies welke open vragen hij moet stellen om erachter te komen wat mensen en bedrijven nodig hebben. Zo kan Jasper ook de beste oplossing vinden voor elk financieel probleem.

Onzekerheidsmanagement

Hij vindt het fascinerend om te zien hoe bedrijven verschillende keuzes maken in tijden als deze. Met zijn ondernemersgeest ziet hij al snel de sterke en zwakke punten in elk bedrijf. Vervolgens koppelt hij feilloos de juiste persoon aan dat bedrijf. Onzekerheidsmanagement betekent voor Jasper keuzes maken in tijden dat het anders gaat dan vooraf gedacht. Soms zijn er vaste zekerheden, maar zelfs dan moet je als organisatie flexibel reageren op onverwachte ontwikkelingen.

Jasper gaat Out of Control

Tijdens Out of Control gaat Jasper met je nadenken over welke opties er zijn om door deze crisis heen te komen. Er zijn verschillende mogelijkheden voor alle soorten bedrijven. Jasper denkt graag mee over de best passende opties voor jouw bedrijf. Hij laat jullie samen in discussie gaan. Door de juiste vragen te stellen, stuurt hij het gesprek om uiteindelijk samen tot een goede oplossing te komen. Je kunt tijdens deze sessie veel van elkaar leren. Tenslotte weet je samen meer dan in je eentje.

Schrijf je hier in voor Out of Control.

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.