fbpx

Blijf leren met Albert

Albert van der Sluis onzekerheidsmanagement

Blijf leren met Albert

Een ongrijpbaar intern verlangen

Albert van der Sluis begon op zijn dertiende al in Akkrum met een krantenwijkje om te sparen voor zijn studie. Achteraf is het Albert niet echt duidelijk waarom hij voor economie koos. Waarschijnlijk was er toch een intern verlangen dat hem dreef. Dit interne verlangen heeft ervoor gezorgd dat hij een grillig pad heeft gevolgd tot waar hij nu is. Albert gaat altijd zijn gevoel achterna en blijft ontdekken. 

Een leergierige econoom

Hoe dan ook, Albert ging bedrijfseconomie studeren. Daarna heeft hij de RA opleiding gevolgd. Na de theoretische afronding hiervan ging Albert door met een RC opleiding in Groningen. Hier kwam hij erachter dat hij erg geïnteresseerd is in de mensen achter het werk. Vandaar dat hij is afgestudeerd op cultuurverandering. Sindsdien is hij meer mensgericht gaan denken en werken. 

Terug naar de natuur

Ook duurzaamheid is voor Albert belangrijk. Hij vindt het erg interessant om te zien hoe Aboriginals en native americans met de aarde omgaan. Een crisis als we nu beleven, betekent voor hem dat onze maatschappij meer rekening moet houden met de natuur. 

Zzp’en en IT

Na zijn gevarieerde studieloopbaan is Albert begonnen als zzp’er. Via zijn bedrijf SLIM krijg je niet alleen financieel advies, maar kun je ook Krav Maga leren. Vanuit zijn eigen bedrijf heeft Albert onder andere gewerkt voor een opdrachtgever waar hij leiding gaf aan een IT-project. Daar ontdekte hij dat hij nog niet helemaal was uitgeleerd. IT vond hij zo interessant dat hij de RE opleiding is gestart. 

Fit met Krav Maga

Niet alleen is Albert bloedfanatiek met studeren, hij is ook Krav Maga instructeur. Hier kwam hij op tijdens een andere hobby van hem: het kijken van documentaires op Discovery Channel. Zowel fysieke als mentale gezondheid is voor Albert belangrijk en Krav Maga helpt hem hierbij. Daarnaast blijft hij fit door te hardlopen, fitnessen en kickboksen. Albert zou zeker een goede Fitter zijn.

Albert gaat Out of Control

Tijdens het Out of Control seminar geeft Albert je handvatten om door deze crisis te komen en met veranderingen om te gaan. Samen gaan we over verschillende onderwerpen discussiëren om tot meer inzichten te komen met betrekking tot onzekerheidsmanagement. Eén ding is in ieder geval zeker: we zullen ons allemaal moeten aanpassen aan deze nieuwe wereld en economie.

Schrijf je hier in voor het seminar.

 

De kernwaarden van Fit Professionals

Deskundig

Fit Professionals of Finance verstaan hun vak en blijven voortdurend in ontwikkeling. Ze stellen zich in alle situaties professioneel op. Ze gaan vertrouwelijk om met interne informatie. Wij waarborgen dit door toezicht te houden, training aan te bieden en te investeren in hun ontwikkeling.

Betrokken

We voelen ons betrokken bij onze opdrachtgevers en bij elkaar. We investeren in de ontwikkeling van onze professionals. Met onze opdrachtgevers gaan we voor langetermijnrelaties waarin we op basis van vertrouwen en respect waarde creëren. We delen graag onze kennis en ervaring om bij te dragen aan het behalen van professionele en zakelijke doelen.

Vitaal

We zetten hoog in op een gezonde balans tussen de mentale en de fysieke gezondheid van onze professionals. Dit leidt volgens ons tot betere prestaties, meer plezier en meer energie op de werkvloer. Wij zijn ervan overtuigd dat we hiermee onze eigen verwachtingen en die van onze opdrachtgevers waarmaken en zelfs overtreffen.